Dasar penaja tapak

Tapak menghargai fakta bahawa syarikat produk pengguna mempunyai pengaruh yang signifikan terhadap kesihatan pengguna. Penajaan Laman datang dalam bentuk pengiklanan, yang membolehkan Laman memberikan pembaca dengan kandungan bermaklumat dan relevan tanpa dikenakan biaya.

Tapak hanya memberi tumpuan kepada menyediakan penaja mereka dengan peluang untuk memasarkan produk dan perkhidmatan mereka kepada pengguna.

Rangkaian ini bertujuan mewujudkan platform yang dapat digunakan oleh pembaca untuk memberi kuasa kepada diri mereka sendiri. Dasar penajaan membolehkan rangkaian terus berkembang dan berkembang. Kandungan pendidikan yang terdapat di laman web ini mendidik para pembaca untuk membolehkan mereka membuat pilihan kesihatan dan pilihan hidup.

Rundingan tapak mengenai topik yang berbeza termasuk aktiviti fizikal, diet yang sihat, keselamatan dan pencegahan, dan kesejahteraan. Rangkaian ini juga menyediakan pembaca dengan petua bagaimana untuk mencapai gaya hidup yang seimbang dan sihat.

Matlamat tapak

Rangkaian ini bertujuan untuk meningkatkan kesihatan pembaca dari seluruh dunia dengan memberikan mereka kandungan pendidikan pada kesihatan.
Tapak memberi tumpuan kepada pembangunan bahan dan peralatan yang boleh dipercayai dan berkaitan dengan kesihatan. Kandungan pendidikan harus berdasarkan fakta, kerja penyelidikan baru-baru ini, dan statistik kesihatan.
Rangkaian ini juga memberi tumpuan kepada menghantar pembaca mesej kesihatan positifnya.

Dasar editorial dan pembangunan kandungan

Menurut dasar rangkaian, kandungan ditulis dan disemak oleh editor yang berkelayakan pada bila-bila masa.

Pendedahan pampasan ahli gabungan

Pendedahan ini digunakan untuk laman web rangkaian termasuk tetapi tidak terhad kepada kedua-dua versi mudah alih dan dalam talian laman web Tapak. Pendedahan ini disediakan untuk membantu mendedahkan hubungan kewangan rangkaian dengan sekutunya, penaja, pengiklan, dan pihak ketiga lain yang muncul di laman web.

Beberapa artikel di laman web ini dikaitkan dengan perkhidmatan dan sumber tertentu yang menumpukan pada membina dan mempromosikan jenama dan produk. Rangkaian tersebut adalah untuk program afiliasi terpilih individu. Ia membuat komisen apabila pembaca memilih untuk membeli melalui pautan sekutu yang disediakan. Tapak mendedahkan sepenuhnya hubungan mereka dengan pengiklan dan meyakinkan para pembaca bahawa insentif kewangan tidak mempengaruhi apa yang diterbitkan mengenai produk atau perkhidmatan.

Pihak-pihak afiliasi tertakluk kepada perubahan pada bila-bila masa. Pembaca boleh mengemukakan sebarang pertanyaan, komen, atau kebimbangan kepada kakitangan di Tapak melalui borang dalam talian. Pengguna juga boleh bertanya sebelum membuat pembelian melalui pautan affiliate yang disediakan di laman web.

Pembaca dinasihatkan untuk tidak menggunakan maklumat yang disediakan di laman web sebagai pengganti nasihat perubatan profesional atau rawatan untuk sebarang keadaan kesihatan. Maklumat yang terdapat di laman web tidak boleh digunakan untuk mendiagnosis atau merawat sebarang keadaan perubatan tanpa berunding dengan pakar perubatan yang berkelayakan.”