Denta Seal – pendapat, harga, di mana untuk membeli, asal, klik di sini,

dentaseal
dentaseal
[Total: 0    Average: 0/5]

Gambaran keseluruhan ubat gigi baru Denta SEAL :. Di mana untuk membeli dan berapa banyak, dan menutup kuasa, keterangan, komponen komposisi, manual, kontra, ulasan video dan ulasan sebenar anda

Denta SEAL ubat gigi ejen remineralizing dengan kesan pengisian. Fokus:. Menghilangkan keretakan dalam enamel gigi, mengurangkan kemungkinan pembangunan karies

Penjagaan Cemerlang untuk rongga mulut, membolehkan kurang untuk berjumpa dengan doktor gigi atau lupa tentang hal itu, menghalang apa-apa kerosakan kepada gigi.

Ubat Gigi Denta Seal adalah disyorkan untuk digunakan setiap hari, ia adalah mungkin untuk ganti dengan ubat gigi lain. kursus pemulihan optimum – 4 minggu, maka seketika dan boleh melakukan kursus kedua.

penerangan farmakologi:

 • Ubat Gigi Denta SEAL boleh didapati dalam tiub 75 ml, dalam tuba kotak 1.
 • komponen utama: Hydroxyapatite® (nano Mhap®), pecahan jisim fluorida 0145% F (1450 ppm). fluorin tulen tidak boleh didapati.

Beli Denta SEAL untuk melaksanakan kedap

Pada masa ini produk pergigian adalah permintaan yang besar di kalangan penduduk. Dengan kedatangan agen terapeutik baru untuk mengelakkan pelbagai jenis penyakit, termasuk karies.

Jika anda membuat keputusan untuk membeli Denta SEAL untuk melaksanakan kedap, kami cadangkan anda pergi ke laman web pengeluar dan mengenali maklumat yang lengkap.

Untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut

kedap ubat gigi Denta SEAL

Sebagai sebahagian daripada perubatan ubat gigi gigi terdapat komponen Hydroxyapatite, yang membantu untuk mengelak tubul dentinal (dibuka). Microparticles, menembusi dalam, melindungi pulpa dari faktor luaran (air, makanan, udara, habuk, dan lain-lain). Apa yang memberi? Ia pertama melegakan kesakitan, yang berlaku apabila mendapat panas atau sejuk di dalam mulut dan menguatkan enamel.

Sealing ubat gigi Denta SEAL membuang semua bakteria di dalam rongga mulut, dalam retak dan dalam rongga. Adalah diketahui bahawa kerosakan gigi adalah keadaan yang terbaik untuk bakteria, yang membawa kepada kemusnahan enamel gigi.

Dent memaksa pes dengan kesan kedap dan pelunturan sebenarnya menjadikan warna enamel yang lebih ringan dan juga dengan warna biru. Ini adalah disebabkan oleh peningkatan permukaan pantulan yang hilang akibat pembentukan mikroretak.

hydroxyapatite The menembusi ke dalam beribu-ribu retak mikro dan mengisi mereka. pembersihan biasa dan mengasah, enamel menjadi sempurna putih, licin, berkilat, benar-benar dipulihkan warna.

Denta Seal dengan kesan pengedap: Huraian

Kaedah terbaik pencegahan karies dan kaedah yang selamat pemutihan gigi adalah dengan menggunakan ubat gigi kualitatif dan terapeutik. Denta Force boleh menjadi panduan anda melalui kehidupan, memberikan senyuman anda yang sihat gigi kelihatan putih. Alat ini adalah satu kejayaan dalam bidang pergigian, yang berbeza dengan komposisi yang unik. nanopartikel, cecair enamel

Digunakan sebagai ubat gigi biasa untuk kebersihan gigi. Menyediakan penyingkiran halus dan cekap plak, melegakan ketidakselesaan semasa pembersihan. Walau bagaimanapun, ia mengelakkan beberapa kerosakan serius enamel. Pengeluar dalam arahan menerangkan arah kesan kedap:

  1. perlindungan yang boleh dipercayai terhadap kerosakan gigi semasa menggunakan pes dan kemudian 2-3 tahun. lapisan tepu dengan mineral, yang hamper pembangunan kemusnahan enamel.
  2. Kesan kedap gigi adalah disebabkan oleh mikro-zarah yang berkali-kali menembusi mikro-retak dan kerepek. Secara beransur-ansur penghabluran berlaku apa-apa kerosakan.
  3. Gigi pemutihan. Ubat gigi Denta SEAL terdiri daripada zarah nano, yang mengeluarkan batu, kuning, serbuan, dan whitens sangat cepat enamel sehingga putih yang sempurna.
  4. Memusnahkan plak dicat, menghapuskan (Menghalang) pembentukan Tartar, menghilangkan bau mulut.
  5. Mempunyai anti-radang, anti-bakteria dan tindakan penyahbauan kuat.

Kelebihan SEAL Denta dalam harga, kerana berbeza dengan apa-apa jenis prosedur pergigian seperti pemutihan gigi, Denta Seal: tidak menyakitkan, ubat murah dan selamat untuk mulut. Apabila mana-mana pemutihan mekanikal boleh membahayakan enamel, yang lambat laun akan membawa kepada penipisan dan pembentukan karies gigi.

Ubat Gigi Denta SEAL: perihal komponen

Komponen utama yang merupakan sebahagian daripada pes penyembuhan: Hydroxyapatite®. Orang yang tidak tahu, kerana ia adalah enamel kami. Untuk synthase ini komponen digunakan cengkerang laut, sama dalam komposisi gigi manusia dan lebih kuat.

zarah Nano daripada hydroxyapatite dalam bentuk cecair komponen utama enamel bahan yang mengurangkan kepekaan, tumpuan daripada demineralisasi, dan menghentikan proses kerosakan gigi.

A bahan yang boleh dimuatkan ke dalam enamel gigi dan retak meterai, yang dipanggil Hydroxyapatite® ia sendiri adalah enamel dan ia disintesis daripada cengkerang laut. Mereka cepat menembusi lebih mendalam dan mengisi retak, kemudian tertanam ke dalam kekisi kristal. Begitu juga dengan pengukuhan kawasan yang rosak. Dalam komposisi adalah natrium fluorida.

bahan-bahan tambahan: Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Pentasodium Triphosphate, Alumina, Sodium Lauryl Sulfate, AromaTitanium Dioxide, Carrageenan, Sodium Fluoride, Sodium Sakarin, Sodium Hidroksida, PEG-6, Limonene, CI 74160, CI 74.260, Aqua, Sorbitol, terhidrat silika, Xanthan Gum,

Manual untuk ubat gigi Denta SEAL

Kami mengingatkan anda bahawa ubat gigi ini bukan sahaja peluntur, tetapi juga remineralization, yang membolehkan untuk mengambil langkah-langkah pencegahan di rumah.

Semua yang menjadi lebih mudah:

Sebelum menggunakan Denta SEAL untuk melaksanakan kedap, membaca arahan. Mereka semua ada tertulis:

   • Untuk mendail sejumlah kecil untuk berus gigi dibasahkan;
   • Berus gigi anda sekurang-kurangnya dua minit;
   • Pergerakan itu adalah ketat atas dan ke bawah;
   • Kemudian dalam gerakan membulat selama satu minit;
   • Untuk meludah keluar mayat dan bilas mulut anda dengan air suam;
   • Gunakan pagi dan petang.

Kontra Denta Seal

remineralizing ubat gigi Denta kuasa adalah benar-benar selamat. Ini mengesahkan fakta bahawa ia boleh digunakan oleh wanita hamil atau menyusu. Dalam komposisi tidak berbahaya, komponen hypoallergenic. Tidak seperti dana lain, kurang berbahaya, terdapat beberapa komponen seperti fluorin.

Menurut doktor, menggunakan Denta SEAL sebagai tunggal (utama) yang bermakna tidak kira ada masalah dengan gigi atau jari anda lagi.

Sekarang, ramai pakar berpendapat tentang wang ini kerana mereka tahu bila ia akan dikeluarkan pada massa, hasil dikurangkan dengan ketara daripada klinik dan pusat. Sudah tentu, manakala harga tidak terlalu rendah, tetapi jika anda mengambil kira harga perkhidmatan pergigian …

Denta SEAL adalah satu-satunya pasta di dunia, yang dari permohonan pertama memutihkan gigi tanpa merosakkan enamel.

Ulasan tentang Denta SEAL di website

Alat ini mendapat banyak komen mengenai ubat gigi dengan kesan kedap dan pemutihan Denta SEAL. Mengenai forum itu yang hanya maklum balas sebenar yang anda boleh pergi.

Ini adalah satu kejayaan yang sebenar untuk rumah penjagaan gigi, termasuk pencegahan dan rawatan. Dan semua ini terima kasih kepada hydroxyapatite itu. Pasta dari hari pertama, dari saat pertama hubungan dengan gigi melakukan tugas mereka dengan jaminan kejayaan.

Kongsi post “Denta ubat gigi SEAL bukannya meterai”

Maisira
About Maisira 7 Articles
- Derbez en cuando - Godemichets membuang lesbiennes - Mencari Bobby Fischer (1993) Pelakon Kegemaran: - David (III) Wasiat - Dustin Reynolds - Preston (II) Lee - Serge Le Borgne Pelakon Kegemaran: - Armando Westres - Charles Wyndham - Christopher Harden - Gen (II) Gibbons - Giacomo De Angelis Lagu yang dicintai: - Masalah, Masalah, Masalah (Artis: B B King) - Danzé «‡ (Artis: Kawalan Machete) - Dikebumikan (Artis: Jakalope) - Di mana-mana Tetapi Hollywood (Artis: Tracyawrence) Idola: - Joseph Ignatius Breen (Pentadbir Amerika) - Lewis J Fielding (Penguatkuasaan Undang-undang) - James Andrew Broun Ramsay (Aktivis Politik) - Eldrick Tiger Woods (Pemain Golf Amerika)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*