Penafian

Maklumat yang dimasukkan ke dalam laman web ini hanya bertujuan untuk tujuan pendidikan sahaja. Nasihat, idea, dan pandangan yang dinyatakan di Laman tidak boleh berfungsi sebagai pengganti nasihat asli daripada profesional perubatan.

Walaupun penulis dan penerbit telah berusaha keras untuk memastikan maklumat yang terkandung dalam laman web ini adalah tepat, sifat teori saintifik dan analisis tambahan bererti perubahan dan perubahan. Oleh itu, kami tidak dapat menjamin ketepatan fakta yang lengkap termasuk dalam laman web ini.

Akibatnya, pengarang dan penerbit laman web ini juga tidak bertanggungjawab untuk apa-apa bahan yang ditinggalkan, tidak lengkap atau bertarikh.

Selain itu, penulis di laman web ini tidak akan bertanggungjawab terhadap situasi di mana pembaca memperoleh hasil yang berbeza daripada penggunaan bahan kimia daripada yang digambarkan dalam panduan. Kerana pemboleh ubah luar dan faktor individu sering dapat mengubah keberkesanan sebarang suplemen yang diberikan, keputusan mungkin berbeza-beza.

Penafian liabiliti:

Dalam membaca laman web ini, anda menganggap semua risiko yang berkaitan dengan penggunaan nasihat, data dan cadangan yang diberikan, dengan penuh pemahaman bahawa anda, semata-mata, bertanggungjawab terhadap apa-apa yang mungkin berlaku akibat meletakkan maklumat ini dalam apa cara, tanpa menghiraukan tafsiran anda mengenai nasihat itu.

Laman: penyangkalan undang-undang dan kenyataan liabiliti

Tapak adalah tapak yang berfungsi menyediakan analisis, panduan, dan ulasan yang komprehensif untuk suplemen yang paling popular yang dipasarkan di seluruh dunia. Oleh kerana peningkatan penggunaan, dan risiko, mengambil makanan tambahan pada 2018, ia menjadi penting bahawa kita, sebagai sebuah organisasi, membuat pandangan, kewajipan, dan liabiliti kita jelas.

Sifat perniagaan yang kita ada, yang mendidik rakyat, memerlukan pembaca memahami bukan hanya apa yang kita lakukan, tetapi juga bagaimana tugas itu sesuai dengan skop yang lebih luas dari undang-undang AS dan antarabangsa secara keseluruhan. Oleh itu, panduan ini akan menggariskan kewajipan, kenyataan, dan liabiliti Tapak.