Pendedahan afiliasi

Lihat pendedahan sekutu penuh kami untuk pampasan dan penempatan iklan untuk penjanaan pendapatan.

Kami juga akan mempunyai dasar editorial, pengiklanan dan penaja 2018 yang dikemas kini di sini untuk anda lihat.

Dengan harapan mematuhi garis panduan WHO, kami ingin anda sedar dan dengan ini anda boleh menganggap berikut mengenai iklan dan pautan pos produk di laman web ini:

Sebarang / semua pautan di laman web (kebanyakan pautan kami adalah dalaman untuk menambah nilai carian kepada produk / faedah yang diberikan) adalah pautan afiliasi yang kami mungkin menerima komisen kecil daripada jualan item tertentu (harga akan tetap sama untuk anda ).

Menjalankan tapak mempunyai kos dan keperluan hosting yang berkaitan, untuk mengekalkan iklan dan pautan afiliasi ini adalah cara untuk mengimbangi kos ini.

Untuk semua pautan afiliasi kepada produk (kami tidak menawarkan apa-apa produk secara langsung) ia adalah sesuatu yang telah kami gunakan atau dikaji, dan menyokong atau mengesyorkan walaupun tanpa pampasan.
Anda akan mendapati banyak kandungan kami yang tertumpu pada kesihatan dan kesihatan keseluruhan, tetapi terus menonjol untuk segala-galanya yang kelihatan seperti itu boleh memperbaiki atau menyerlahkan penyelesaian untuk kehidupan yang lebih baik dan kualiti hidup.

Untuk ketelusan penuh, kami mempunyai iklan di bahagian atas, bar sisi, kandungan dan bahagian bawah artikel. Kami cuba yang terbaik untuk memberi setiap dan semua pengunjung maya bernilai kami lebih baik daripada sebelum melawat kami. Kualiti sentiasa menjadi keutamaan kami, jadi kami ingin beroperasi secara optimum dengan ketelusan penuh mengenai model pengiklanan dan pendapatan kami.
Sila hubungi kami dan beritahu kami bagaimana untuk memperbaiki diri. Kami berada di sini untuk membantu melayani (dan melindungi) kesihatan dan kesejahteraan anda dengan menyediakan cara untuk orang berkongsi pengalaman atau bertanya tentang pelbagai produk praktikal dan penyelesaian peningkatan kehidupan.”